Yakuplu Kemal Arıkan Ortaokulu

Telefon : 0 212 879 07 12
Belgegeçer : 0 212 879 07 13
WEB https://kemalarikanortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Marmara Mah.Fatih Sultan Mehmet Cad. Destegül Sok. No4 Beylikdüzü / İSTANBUL Okulumuz İhlas Marmara 1. Etap evlerine yakın , Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi arkasındadır.
VİZYON : Öğretmen ve öğrenci profili ve fiziki yapısı ile tercih edilen bir okul olmak.
MİSYON : Biz, Kemal Arıkan Ortaokulu olarak; Yetenekleri ön planda olan, araştıran, inceleyen, sorgulayan, yenilikçi, özgüvenleri gelişmiş, çevreye duyarlı bireyler yetiştirmek için çalışıyoruz
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tam Gün Eğitim
Saatler : Başlama: 09:00 Bitiş : 15:10
Servis :
Ulaşım : 2 ve 4 numaralı minibüsler, BM4, 145, 76Y araçları okulumuzun bulunduğu konuma yolcu taşımaktadır.
Yerleşim Yeri : Yakuplu, İstanbul´un Avrupa Yakası´nda bulunan Beylikdüzü ilçesine bağlı 10 mahalleden biridir. İlçenin batı kesimini boydan boya kaplayan mahallenin idari sınırlarına bakıldığında kuzeyinde Esenyurt ilçesine bağlı Haramidere ve Namık Kemal; kuzeydoğusunda yine Esenyurt ilçesine bağlı Saadetdere; batısında Barış; Kavaklı ve Marmara; doğusunda Avcılar ilçesine bağlı Cihangir ve Ambarlı mahalleleri; güneyinde ise Marmara Denizi bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Beylikdüzü ilçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 30 dk mesafededir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : İl ve ilçe düzeyinde bireysel ve takım oyunlarında atletizm, koşu, futbol dallarında çeşitli dereceler.
Bilimsel Etkinlikler : Tübitak Bilim Şenliği
Proje Çalışmaları : Tübitak Projeleri, Harezmi Eğitim Modeli uygulaması, Robotik yarışmalar, Ulusal diğer birçok projede çalışma yapılmıştır.